Gouldian Finch Totem Logo Front background
Gouldian Finch Hatch Remixed

Hatch Remixed

LPx2
€34.31
Tags: 

Label: 

LPx2: 

EAN: 

7041889514373

Catalog number: 

OOAA006

Release date: 

24.05.2024

Info: 

«Jeg har alltid elsket remixalbum. Akkurat som med filmmusikk så elsker jeg å høre forskjellige versjoner av samme låt med helt unike stemninger og innfallsvinkler. En låt har ofte flere elementer som ikke kommer helt frem, og jeg synes det er ekstra gøy når remixere tar tak i uventede deler av musikken og baserer sin mix på disse. Jeg har selv remixet mange artister. Ekstra morsomt er det med min Ulver-remix der fans fra hele verden ofte tar kontakt om detaljer om remixen. Samme med min Ost & Kjex-remix der Boys Noize ville gjøre sin egen edit. Personlig så synes jeg Björks mesterverk «Telegram» satte en ny standard for hvordan man kunne sette sammen et helhetlig, variert og musikalsk interessant remixalbum med «Hyperballad (Brodsky Quartet Version)» og «My Spine (Evelyn Glennie Version»’ som noen av de mange høydepunktene.


På «Hatch Remixed» har jeg fått med mange av mine store helter som Jamie Lidell, Bogdan Raczynski, Lindstrøm og Pantha du Prince. Dette er artister som har inspirert meg i over tjue år, og som det er en ære å ha med på plata og ha blitt kjent med. Nyere bekjentskap som Daedelus, Burnt Friedman, Kentaro Hayashi og Giri er også med, og ikke minst så har mine gode venner og masterminds Petter Eldh, Bendik HK, Orions Belte, WIZRD, Instant K, Pow Pow, Nurse Bob (Simen fra Aiming for Enrike) og Andreas Rotevatn vært med på å krydre dette albumet med store musikalske høydepunkt.


Som vanlig har jeg ønsket noe spesielt for albumcover og design. Akkurat som en remix er lek og fri fargelegging av musikk, så ønsket jeg at coveret skulle være det samme. Vinylcoveret er en tegnebok der du kab fargelegge mange av mine illustratørers fantastiske tegninger. Svarthvitt -versjoner av Skurktur, Julian Brzozowski, Terror Machine og Beste Houwers bidrag til «Hatch»-coveret, men jeg har også fått mange, nye tegninger av Halafan design (Gemma Falah). Alt er satt sammen av Martin Kvamme og meg selv. Du kan fargelegge etter nummer, små og store tegninger og enorme kollasjer. Og Gouldian Finch fargeblyanter følger med!»

Tracklist: 

1. This Year Petter Eldh Remix
2. Natas Kaupas Lindstrøm Mix
3. Cocoon Bendik HK Remix
4. Gouldamadin Kentaro Hayashi Remix
5. Gouldamadin Jamie Lidell Remix
6. Like A Magnet Burnt Friedman Remix
7. Stuck In The Matrix Orions Belte Remix
8. Gouldamadin WIZRD Remix
9. The Flamingo Pantha du Prince Remix
10. This Year Instant K Remix
11. Cocoon Burnt Friedman Remix
12. Algorithm Daedelus Megamix
13. Breathe Bogdan Raczynski Remix
14. Natas Kaupas Pow Pow Megamix
15. The Flamingo Nurse Bob Remix
16. Algorithm Giri Remix
17. Breathe Andreas Rotevatn Remix